Om oss

VÅRT TEAM


Vårt team består idag av 3 unge, men dyktige medarbeidere. Christoffer startet eget firma som 18åring, og startet AS i 2020. Christoffer har erfaring fra salgsbransjen og har vært med på bilsalg i mange år. Lidenskapen for bil og bilsalg har alltid vært stor og drømmen har blitt en virkelighet. Han er daglig leder i foretaket og har ansvaret for den daglige driften. 

Henrik er assisterende leder og bilselger. Henrik har også hadd interesse for bil i mange år, og han nølte ikke når han fikk tilbud om å være med på å starte eget bilfirma. Henrik er også styreleder i foretaket.

Vi har også nylig fått med oss enda en medarbeider på laget. Odin fikk tilbud om å hjelpe til med å selge biler og transport for biler. Dette var noe han gledelig ønsket å være med på.

Sammen gjør vi vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi gjør gjerne det lille ekstra for deg som kunde. Vi har gode priser på frakt over hele landet, og leverer biler kostnadsfritt i hele Trøndelag.

Vi er en godkjent bilforretning av Statens Vegvesen og Politet. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet når du skal kjøpe bil.